Joan Ribó, sobre si es presentarà de nou a l'alcaldia: «D'ací un any, ho tindré clar»

per EP / NLV

Política

Joan Ribó, sobre si es presentarà de nou a l'Alcaldia: «D'ací a un any ho tindré clar»
Joan Ribó, sobre si es presentarà de nou a l'Alcaldia: «D'ací a un any ho tindré clar»

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha dit aquest dilluns que serà el mes de setembre del 2022 quan revelarà si concorrerà de nou a l'alcaldia de la ciutat. «Tinc clar que no ho tinc clar. D'ací un any, ho tindré clar», ha afirmat en una entrevista en la Cadena Ser.

El primer edil, de 73 anys i cap de llista de Compromís a l'Ajuntament de València en les convocatòries electorals municipals dels últims anys, ha mostrat en diferents ocasions la intenció de no dir si es presentarà de nou als comicis com a número u fins que ho considere oportú.

Ribó va subratllar ja el mes de juny passat que no respondria «fins d'ací un any» perquè s'havia donat aquest temps «per pensar-s'ho». Llavors va indicar llavors als periodistes que no feia falta que li plantejaren qüestions sobre aquest tema perquè no les contestaria fins que arribara el moment.

Respecte a les ganes i energies que té de continuar treballant com a alcalde, Ribó ha assenyalat que «ganes, moltes, de veritat. Un es fa major. El temps corre per a tothom, però ganes, sí, per descomptat que sí», ha indicat.

Estat de la ciutat

D'altra banda, quant a la data en què se celebrarà enguany el Debat sobre l'estat de la ciutat, ha respost que serà després de l'estiu, ja que «diuen les normes que ha de ser en l'últim trimestre de l'any», però que encara no té data.

Ribó ha descartat que siga al setembre «perquè està molt malament» quant a l'agenda i perquè no coincideix amb l'últim trimestre. Ha avançat que serà «sempre després del 9 d'Octubre». «El 14 és una possibilitat», però ho ha d'estudiar «amb més detall». «En aquest moment no ho puc dir», ha insistit.