Casado s'envolta de falleres i fallers per fer una roda de premsa sense preguntes

La falla Exposició-Misser Mascó de València ha estat l'escenari triat pel president del PP per comparèixer davant dels mitjans

per NLV

Societat, Política

Casado s'envolta de falleres i fallers per fer un acte de campanya anticipat a València
Casado s'envolta de falleres i fallers per fer un acte de campanya anticipat a València

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

El president del PP, Pablo Casado, ha visitat aquest dissabte diverses falles de València, entre les quals la de la comissió d'Exposició-Misser Mascó, on ha oferit una roda de premsa sense preguntes. Hi ha estat acompanyat del president del PP valencià, Carlos Mazón, i de la secretària general i portaveu a l'Ajuntament del Cap i casal, María José Catalá, als qui s'ha referit com «el futur president de la Generalitat i la futura alcaldessa de València», ja que està «convençut» que ho seran «en molt poc de temps».

La fallera major, el president i nombrosos membres de la comissió d'Exposició -Misser Mascó han fet costat als dirigents del PP, als quals han regalat una samarreta amb el lema «Ser fallers és de valents».

Casado ha assegurat que la plaça de Bous, on el partit té previst clausurar la «Convenció Nacional» el 3 d'octubre, és un lloc «molt especial» en el qual «s'han anticipat les grans victòries electorals» del PP i en el qual «s'ha tornat a reconnectar amb el carrer, amb la ciutadania». «No és casualitat» que s'haja triat aquest espai per tancar el conclave, ha dit.

En la seua opinió, al País Valencià, «li falten unes bones administracions que gestionen bé, de manera pròxima a la gent» i que «no tinguen embolics internament, com veiem en aquestes coalicions de govern, en aquests tripartits radicals», ha assenyalat en al·lusió al govern del Botànic.

Casado ha manifestat que donarà «suport a un finançament just perquè es puguen tindre uns serveis públics a l'altura de les necessitats, a l'educació en llibertat, a les infraestructures que queden per arribar, al sector industrial que ho està passant molt malament amb la pujada de la llum, i al camp, que necessita aigua en aquests moments tan complicats que s'acosten».