Els diputats Josep Nadal i Graciela Ferrer passen a militar en Més-Compromís

La formació ha aconseguit que s'hi incorporen molts càrrecs i militants de base d'arreu arran del congrés de refundació

per NLV

Política

Els diputats Josep Nadal i Graciela Ferrer passen a militar a Més-Compromís
Els diputats Josep Nadal i Graciela Ferrer passen a militar a Més-Compromís

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

El diputat Josep Nadal i la diputada Graciela Ferrer han comunicat la seua intenció d'afiliar-se a Més-Compromís. Els dos diputats que militaven en la Coalició Compromís i són també diputats a les Corts Valencianes des del 2015 i han treballat temes d'Agricultura i Indústria i Medi Ambient i Economia, respectivament.

En paraules de la diputada Graciela Ferrer: «Vull contribuir a enfortir l'espai del valencianisme polític, arrelat al nostre territori, amb una mirada multidimensional, transversal i integradora per fer front als reptes socials, ambientals, econòmics i democràtics als quals ens enfrontem. Uns valors que Més-Compromís ha posat al centre en el seu congrés amb un projecte polític que treballa en aquesta direcció, des de la base social i ciutadana fins a l'àmbit institucional».

Josep Nadal, per la seua banda, ha dit: «En aquests anys de diputat m'he adonat de la importància de complementar el treball a les institucions amb el d'una organització que s'estenga als pobles i barris del país. Més-Compromís representa històricament, i hui més que mai, el valencianisme de base que interacciona contínuament amb la societat».

Més-Compromís ha aconseguit, arran del congrés de refundació del passat mes de juny, que s'hi afilien molts càrrecs i militants de base d'arreu del País Valencià, com per exemple l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, i diversos alcaldes i alcaldesses de la Safor - Valldigna i regidores i regidors de les comarques del nord.