Antoni Miró serà Medalla d’Or i Fill Predilecte d’Alcoi el 17 de setembre

La proposta de reconeixement a l'artista ha aconseguit un total de 507 adhesions de particulars i col·lectius

per Les Muntanyes / El Grat

Societat, Cultura

Antoni Miró
Antoni Miró

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

L'Ajuntament d'Alcoi lliurarà la Medalla d’Or i distingirà com a Fill Predilecte de la ciutat Toni Miró el 17 de setembre a les 19h a l’IVAM CADA.

Serà un acte obert a la ciutadania en general, encara que a causa dels protocols sanitaris marcats per la pandèmia, s’haurà de confirmar l’assistència enviant un correu a alcaldia@alcoi.org.

Abans, aquest dimarts, 14 de setembre, se celebrarà un ple municipal extraordinari en el qual l'alcalde, Toni Francés, llegirà la ponència que argumenta el perquè d’aquests reconeixements.

Al plenari també s’informarà sobre les adhesions formalitzades en el període obert del 2 d’agost al 5 de setembre. En total, dins d’aquest termini, s’han rebut 507 adhesions de col·lectius, institucions i particulars, encara que algunes no s’han pogut afegir perquè es van presentar fora de termini.

Entre aquestes adhesions, en destaquen algunes com la de la Conselleria de Cultura, la Xarxa Lluís Vives, que engloba les universitats públiques valencianes, o nombrosos ajuntaments, com ara els d’Alacant, Cocentaina, Xàtiva, Xàbia o Xixona.