«Molt de gust», una nova marca per promocionar els productes valencians de qualitat i ecològics

La Conselleria d'Agricultura desenvolupa el segell, que agrupa les figures de qualitat i productes ecològics, «referents de proximitat i saber fer»

per NLV

Societat, Política

«Molt de gust», una nova marca per promocionar els productes valencians de qualitat i ecològics
«Molt de gust», una nova marca per promocionar els productes valencians de qualitat i ecològics

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

«Molt de gust» és la marca que ha creat la Conselleria d'Agricultura i Desenvolupament Rural per impulsar «la promoció, el posicionament comercial i el consum dels productes de qualitat diferenciada i ecològics» del País Valencià. Un segell que agrupa les 18 figures de qualitat, entre Denominacions d'Origen (DO), Denominacions d'Origen Protegida (DOP) i Indicacions Geogràfiques Protegides (IGP).

La consellera Mireia Mollà, que ha participat en la presentació de la marca al Palau dels Mercader, seu de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries (Fecoav), ha assenyalat que aquest és un «reconeixement merescut i necessari a l'origen, la producció sostenible i la dedicació cap al millor producte possible». També ha destacat que és un distintiu de qualitat «aconseguit a poc a poc». 

Mollà ha remarcat «el valor afegit del conjunt de productes de qualitat reconeguts en el conjunt del territori, des de la magrana mollar d'Elx fins a la carxofa de Benicarló, passant pel cava de Requena, l'oli d'oliva, l'arròs o els cítrics», i ha destacat, a més, els productes ecològics, que han experimentat un creixement exponencial afavorit pel I Pla Valencià de Producció Ecològica.

La promoció comercial és només una de les mesures de la campanya, ja que aquesta «va més enllà». Per això, la marca serà present en totes les fires, tant estatals com internacionals i, a més, hi haurà altres iniciatives amb l'objectiu que «els consumidors coneguen, reconeguen i convertisquen "Molt de Gust" en una marca capdavantera» del País Valencià. Un segell que «prestigie, amplifique els nostres encerts i difonga la qualitat dels productes que es produeixen al territori valencià», ha afegit la consellera.