El nou film de Maria Ripoll compta amb la participació d'À Punt, TV3 i IB3

El rodatge de «Nosaltres no ens matarem amb pistoles» arrenca en un poble valencià de la costa

per NLV

Cultura

El nou film de Maria Ripoll compta amb la participació d'À Punt, TV3 i IB3
El nou film de Maria Ripoll compta amb la participació d'À Punt, TV3 i IB3

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

La nova pel·lícula de Maria Ripoll, Nosaltres no ens matarem amb pistoles, és una producció de Turanga Films i Un Capricho de Producciones i compta amb la participació d'À Punt Mèdia, TV3, IB3, l’Institut Valencià de Cultura (IVC), l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC),  amb la producció associada d’AMC i Pasarela, i el patrocini de Vermú de Reus i Cerveza Turia. L’encarregada de la distribució serà Filmax.

El rodatge del film ha començat aquest dilluns en un poble valencià de la costa i està protagonitzada per Ingrid García-Jonsson, Elena Martín, Joe Manjón, Lorena López i Carlos Troya. Aquesta comèdia dramàtica narra la trobada al municipi on van créixer d'un grup d'amics, que es reuneixen després d'anys separats per celebrar una efemèride especial, i gira entorn de la joventut perduda, l'intent de recuperar el temps ja transcorregut i la necessitat de reinventar-se. La pel·lícula és l'adaptació de l'obra de teatre homònima de Víctor Sánchez Rodríguez, guanyador del Premi Max a Millor Autoria Revelació l'any 2016. 

El film mostra la vida dels protagonistes. Alguns havien marxat a la ciutat, d'altres a l'estranger, però els uneix la precarietat laboral, el desencantament i una sensació contínua de tornar a començar. El sopar en què es troben discorre entre revelacions de secrets i retrets, però la revetlla de després els fa veure que el món continua girant i que es necessitaran més que mai. 

Ripoll, directora de títols com Ahora o nunca o No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas considera que aquesta pel·lícula simbolitza «un retrat generacional de rabiosa actualitat i un drama amb bones dosis de comèdia que, a moments, pot resultar nostàlgica».