La setena Trobada de Professorat de Valencià se celebrarà a Elx els dies 5 i 6 de novembre

Enguany l'activitat també es dirigeix als professionals de les biblioteques

per NLV

Territori, Llengua

La setena Trobada de Professorat de Valencià se celebrarà els dies 5 i 6 de novembre a Elx
La setena Trobada de Professorat de Valencià se celebrarà els dies 5 i 6 de novembre a Elx

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

La ciutat d'Elx acollirà la celebració de la setena Trobada de Professorat de Valencià, organitzada per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. L'activitat formativa, que està homologada per la Regidoria d'Educació, Cultura i Esport, tindrà lloc els dies 5 i 6 de novembre al Centre de Congressos d'Elx sota el títol «Lectura, xarxes socials i educació emocional». 

Com a novetat, l'activitat es dirigeix també als professionals de les biblioteques, que rebran un certificat d'assistència del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes (COBDCV), així com als estudiants universitaris que cursen graus relacionats amb l'ensenyament o amb el sector del llibre.

Les jornades començaran el divendres 5 a les 17.00 hores amb la ponència «Literatura i visibilitat: contar l'adolescència», a càrrec del reconegut novel·lista i dramaturg Nando López. A continuació, hi haurà una taula redona amb el nom «Boomers, millenials i Tik Tokers», on participaran els creadors de continguts Silvia P. Sesé (Miss Tagless), Fran Tudela (@cabrafotuda) i Òscar Piera (Tresdeu Mèdia).

L'endemà, les sessions es reprendran a les 9.30 hores amb una conferència d'Anna Forés, doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació, titulada «Plaer, lectura i preadolescència». Després, Irene Mira-Navarro, professora de la Universitat d'Alacant, impartirà el taller «On són els escriptors?». Tancarà la jornada Manu Velasco, mestre i bloguer, amb la xarrada «Educar con las otras TIC (ternura, interés y cariño)».

A més, durant la Trobada, tindrà lloc la representació de l'obra Totes les llavors del món, a càrrec d'Esclafit Teatre, i una visita guiada pel centre històric d'Elx.

Les inscripcions es podran dur a terme fins al 29 d'octubre a la web, on està disponible tota la informació de les jornades. El preu de la matrícula és de 20 euros i hi ha dues modalitats d'inscripció: presencial i en línia.