«Sobre l'anarquisme», de Noam Chomsky, una de les novetats de Sembra Llibres d'aquest setembre

L'editorial també acaba de publicar «No hi havia a València...», de Mercè Climent, i «Històries del paradís», de Xavi Sarrià

per NLV

Cultura, InfoLlibres

«Sobre l'anarquisme», de Noam Chomsky, una de les novetats de Sembra Llibres d'aquest setembre
«Sobre l'anarquisme», de Noam Chomsky, una de les novetats de Sembra Llibres d'aquest setembre

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Entre les novetats publicades per Sembra Llibres destaca Sobre l'anarquisme, de Noam Chomsky, un autor que no necessita cap presentació. Aquest llibre, un dels fonamentals del lingüista i filòsof estatunidenc, és una obra breu, accessible i esperançadora per a qualsevol activista o persona interessada a entendre l’anarquisme. 

Un altre dels títols que ha presentat l'editorial, No hi havia a València..., de l'autora alcoiana Mercè Climent, és  poderosa novel·la juvenil que ens convida a explorar les identitats i els gèneres i ens ajuda a entendre que hi ha vida més enllà de la immediatesa de les xarxes i les pantalles. Un llibre que naix d’un dels poemes més bells de Vicent Andrés Estellés per estirar el fil de totes les maneres d’estimar que conviuen als carrers de la València actual. 

Per últim, Sembra Llibres ha anunciat la reedició d’Històries del paradís, de Xavi Sarrià. Amb l’estil emotiu i directe que el caracteritza, aquestes vint-i-dues històries curtes i colpidores, però amb tocs d’humor i surrealisme, ens posen en la pell de les realitats ocultes del món actual. Un conjunt de relats entrellaçats que recorren els sentiments de la naturalesa humana per convidar-nos a reflexionar sobre les crisis i esperances de la nostra societat. 

Dues de les tres novetats amplien la col·lecció Llavors, una nova sèrie que Sembra va estrenar el curs passat, amb format i preu reduït, per apropar la literatura de qualitat al públic jove. Així doncs, ara els llibres de Mercè Climent i Xavi Sarrià s’uneixen a Memòries d’una vaca, de Bernardo Atxaga, i Tot per l’aire, de Jason Reynolds, en aquesta nova col·lecció.