La Veu dels Llibres torna a publicar-se en paper amb El Grat, el periòdic de l'Alcoià i les comarques centrals

En aquesta segona ocasió, es tracta de l'especial dedicat a Carmelina Sánchez-Cutillas

per NLV

Cultura, InfoLlibres

La Veu dels Llibres torna a editar-se en paper amb El Grat
La Veu dels Llibres torna a editar-se en paper amb El Grat

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

La Veu dels Llibres torna a publicar-se en paper en forma de suplement en l'edició d'octubre d'El Grat, el periòdic de l'Alcoià i les comarques centrals, gràcies a l'acord de col·laboració entre els dos mitjans en valencià.

En aquesta segona ocasió, es tracta de l'especial dedicat a Carmelina Sánchez-Cutillas, que compta amb la «Conversa amb Carmelina I i II», de Joan Borja, i els articles «Matèria de Bretanya o la infantesa», d'Enric Balaguer; «Un tresor de paraules: l'Obra completa de Carmelina Sánchez-Cutillas», de M. Àngels Francés; «Voldria dir-me Altaia (retorn al paradís)», de Luis del Romero; «Carmelina Sànchez-Cutillas, escriptora de l'any 2020», d'Isabel Guardiola; «Carmelina Sánchez-Cutillas, ençà i enllà de Matèria de Bretanya», de Joan Borja, i «Carmelina Sánchez-Cutillas, per sempre davant la mar. Altea li dedica un Centre d’Interpretació a la Casa Gadea», de Víctor Labrado.

A més, El Grat també porta el suplement Art&Cultura amb continguts sobre Antoni Miró, nomenat recentment Fill Predilecte d'Alcoi; la Fira Modernista de la capital de l'Alcoià; el Mas del Potro, i l'artista Joan Cardells, entre d'altres.

Els agermanats i les agermanades de La Veu amb una aportació anual de 150 euros rebran pròximament a les seues cases l'edició d'octubre d'El Grat amb els suplements La Veu des Llibres i Art&Cultura.