«Tasta el valencià», la nova campanya del Voluntariat pel Valencià

El programa uneix persones interessades en la nostra llengua amb aquelles que volen dedicar part del temps lliure a compartir-la

per NLV

Llengua

«Tasta el valencià», la nova campanya 2021-22 del Voluntariat pel Valencià
«Tasta el valencià», la nova campanya 2021-22 del Voluntariat pel Valencià

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

El Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana ha presentat aquest divendres la campanya 2021-2022 de parelles lingüístiques per Facebook i Youtube. En l’acte, han participat la coordinadora del programa, Xon Doménech; la tiktoker i voluntària pel valencià, Ana @socundinosaure, i el creador de contingut Cabrafotuda i la seua àvia: Iaiafotuda.

El programa d'intercanvi lingüístic d'Escola Valenciana uneix persones interessades a aprendre la nostra llengua amb persones que volen dedicar part del seu temps lliure a compartir-la.

Aquesta nova campanya combinarà les trobades presencials i virtuals, alhora que busca mantindre l’essència, a més d’incorporar tot el que s'ha desenvolupat durant els confinaments. El Voluntariat, a més, ja ha començat la campanya d’actuació als ajuntaments de Mislata i València, dos dels ajuntaments amb més implicació en la història del programa.

Per a la campanya, s'han confeccionat nous materials audiovisuals basats en la gastronomia valenciana, que estaran disponibles de manera periòdica per a les persones participants i que han estat sufragats per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Aquest programa és possible gràcies a la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, l’àrea de Cultura de la Diputació de València i ajuntaments valencians.

Les persones interessades a apuntar-se només necessiten registrar-se al web de Voluntariat pel Valencià o també poden enviar un correu a enlinia@voluntariatpelvalencia.org. Després de donar-se d’alta, l’equip del Voluntariat li assignarà una parella tan bon punt hi haja una persona disponible.