Decidim exigeix la reciprocitat en la manifestació del 9 d'Octubre

Al bloc de l'entitat, s'hi van sumar membres de l'Assemblea Nacional Catalana i de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca

per NLV

Societat, Política

La campanya «Reciprocitat Ara» en la manifestació del 9 d'Octubre | Mathias Rodríguez
La campanya «Reciprocitat Ara» en la manifestació del 9 d'Octubre | Mathias Rodríguez

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Decidim, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, ha tornat als carrers en la Diada Nacional del País Valencià, després del parèntesi marcat per la pandèmia de la COVID-19, i ho ha fet amb la campanya «Reciprocitat Ara!» en la manifestació convocada per la Comissió 9 d'Octubre al Cap i casal sota el lema «País Valencià antifeixista».

Al bloc de Decidim en la marxa, «un dels més nombrosos» segons l'entitat, s'hi van sumar membres de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM).

Aquest mateix dissabte de matí, Decidim va reunir el seu Secretariat Nacional ampliat a la Societat Coral El Micalet, on també es va reunir el ple del Secretariat Nacional de l'ANC, que després va fer un acte polític. Posteriorment, un centenar de persones van assistir al dinar organitzat a l'Octubre CCC, on van intervindre la coordinadora de Decidim, Zahia Guidoum; la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, i el representant del Secretariat de l'ASM, Miquel Àngel  Mayol Tomàs, que van assenyalar «les problemàtiques comunes als tres territoris, el maltractament per part de l'estat espanyol i la necessitat de compartir lluites i projectes tot respectant les especificitats i realitats concretes de cada territori, així com d'enfortir el treball de la Confederació d'Entitats Sobiranistes».