El 99,9% dels grups d'alumnes acaba sense incidències la primera setmana d'octubre

Pel que fa al personal docent, s'han confirmat un 0,01% de positius actius

per NLV

Societat

El 99,9% dels grups d'alumnes acaba sense incidències la primera setmana d'octubre
El 99,9% dels grups d'alumnes acaba sense incidències la primera setmana d'octubre

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Durant la primera setmana d'octubre, el 99,9% dels grups d'alumnes han seguit les classes presencials sense que s'haja presentat cap incidència. Les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 43 grups de 31 centres educatius. Això vol dir que el 98,4% dels centres educatius ha conclòs la setmana sense cap aula confinada.

Entre la població escolar d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP s'han detectat un 0,1% de positius actius del total de l'alumnat. Amb l'aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha establit l'aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d'un 0,1% d'alumnes.


Pel que fa al personal docent, s'han confirmat un 0,01% de positius actius del total. Amb l'aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, només s'ha determinat l'aïllament preventiu d'aquest percentatge del professorat.

Les famílies poden informar-se sobre les mesures de seguretat establides en els centres educatius per mitjà del web aulasegura.es. El portal inclou els protocols de seguretat, higiene, protecció i gestió de casos establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19 i respon a preguntes freqüents que es generen. A més, disposa del centre d'atenció telefònica 900 300 555.