El col·lectiu LGTBI+ d'Alcoi denuncia un atac feixista a les seues oficines

per NLV

Societat

Restes de la bandera LGTB+ cremada a la porta de les oficines de Ponts d'Igualtat d'Alcoi | EP
Restes de la bandera LGTB+ cremada a la porta de les oficines de Ponts d'Igualtat d'Alcoi | EP

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

El col·lectiu LGTBI+ d'Alcoi Ponts d'Igualtat ha denunciat un atac feixista a les seues oficines del carrer Escola la passada nit. Segons ha fet saber l'entitat en un comunicat, aquest matí han trobat cremada l'entrada i la bandera LGTBI+ i han aparegut uns cartells amb «tints d'ultradreta».

El president de Ponts d'Igualtat, Aitor Pla, ha remarcat que «fa mesos que s'han incrementat els missatges d'odi cap al col·lectiu LGTBI+ a la nostra ciutat». Davant aquests fets, ha instat a «reflexionar i fer un cordó sanitari a missatges que es fomenten des de la ultradreta».

«És moment de reaccionar i no mirar cap a un altre costat, tal com s'intenta fer en moltes ocasions», ha defensat. També ha anunciat que des del col·lectiu tornaran a exigir la creació d'una taula de treball municipal per «posar les eines necessàries per previndre els delictes d'odi a Alcoi».