Solano & Tur parlen d’un estudi universitari sobre «com caguen el coloms»

En el programa d'aquest dijous, l’actor i el periodista es plantegen algunes preguntes compromeses

per NLV

Societat

Solano & Tur parlen d’un estudi universitari sobre «com caguen el coloms»
Solano & Tur parlen d’un estudi universitari sobre «com caguen el coloms»

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

L’actor i dramaturg Ximo Solano i el periodista i escriptor Joan Tur han titulat «Podem parlar de la tipologia de vulves (el de l'estudi de com caguen els coloms)» el capítol d'aquest dijous del seu podcast d’improvisació en valencià. Un nou capítol que es pot escoltar en les plataformes habituals.

En aquesta segona temporada, hi han introduït més novetats de la segona temporada, ja que Ximo i Joan han canviat la posició en la taula. Un fet, asseguren, que influeix en la manera d'interactuar entre ells. 

En el programa d’aquest dijous es fan una pregunta que d’entrada no saben si contestaran: «poden dos homes heterosexuals parlar de la tipologia de vulves?»

Al final, tampoc parlen del coaching, però si d'un estudi universitari sobre «com caguen els coloms depenent del color dels cotxes». I d’aquest tema tan interessant passen a Xian i la història dels guerrers de la Xina. I a la por.

De sobte, descobreixen l'himne del Canadà i aprofiten per parlar de la comissió d’Ontàrio, que ha decidit dur a terme una «crema» de 4.700 llibres infantils per les ofenses als indígenes. «Si es calfen, ho prohibeixen tot», diuen. També apareix l'himne de la RDA. 

La recomanació d’aquest capítol és un documental que posa en perspectiva «qui és i qui no és productiu segons qui ho mire». 

Joan i Ximo proposen una reflexió que no porta enlloc: «els rècords mundials que s'han perdut en l'època de la Ruta».

Mé endavant apareixen les pel·lícules de l'oest i la seua representació del naixement dels EUA. I al final, es plantegen «cremar llibres en directe només per obtindre repercussió». I un fum de coses més.