Baldoví: «No podem donar suport als pressupostos tal com estan en aquest moment»

El diputat de Compromís els valora negativament i diu que «hui comença la negociació» amb el govern espanyol

per NLV

Política

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví | M. Fernández | EP
El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví | M. Fernández | EP

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

El portaveu de Compromís al Congrés espanyol, Joan Baldoví, ha valorat negativament la proposta del govern espanyol per als Pressupostos Generals de l'Estat del 2022 i els considera només un punt de partida per a la negociació: «Compromís no pot donar suport a aquests pressupostos tal com estan en aquest moment».

«Aquests són els pressupostos del govern espanyol, no els de Compromís, per tant, hui comença la nostra negociació. No són els nostres pressupostos perquè no donen cap solució al problema de l'infrafinançament ni es contempla cap mecanisme corrector», ha explicat Baldoví aquest dijous.

El diputat valencianista ha considerat «absolutament ridícula» la inversió en Rodalia, especialment a Castelló de la Plana, i ha assenyalat que «la proposta del govern espanyol deixa de costat inversions imprescindibles per als valencians i valencianes com són el túnel passant i la connexió de l'Aeroport d'Alacant amb Elx». 

Baldoví ha remarcat que la proposta del govern espanyol «redueix a la meitat les inversions a les comarques d'Alacant i que aquesta serà una de les seues principals demandes en la negociació amb l'Executiu».