Isa Llobell anuncia la seua candidatura per liderar Joves PV-Compromís

El IV Congrés Nacional de l'organització tindrà lloc el 19 de febrer

per NLV

Política

Isa Llobell anuncia la seua candidatura per liderar Joves PV-Compromís
Isa Llobell anuncia la seua candidatura per liderar Joves PV-Compromís

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Isa Llobell ha anunciat la seua candidatura per liderar Joves PV-Compromís de cara al quart congrés nacional de l'organització juvenil de Més-Compromís, que tindrà lloc el pròxim 19 de febrer. Natural de Teulada (la Marina Alta), és arquitecta i integrant de l'actual direcció nacional de Joves PV com a responsable de formació.

El seu objectiu és encapçalar un nou projecte per a consolidar-la com a «organització jove de referència al País Valencià», mitjançant un projecte basat en tres pilars: «feminitzar» Joves PV, dotar-la de les ferramentes necessàries per participar i representar als joves i convertir-se en «garants de les polítiques de joventut».

«Després de les incerteses de la pandèmia, ara tornarem als carrers i treballarem per consolidar el creixement de militància que hem viscut en els últims mesos i que ens han enfortit molt com a organització. Necessitem fortalesa i cohesió per afrontar els futurs reptes. Per açò, hem de fugir de la política de la divisió, perquè juntes som més fortes», reivindica la candidata.

Actualment, ha assenyalat, Joves PV gaudeix de «bona cohesió orgànica», ja que l'actual secretari general, Francesc Roig, va aconseguir el suport del 96% de l'anterior congrés. Per tant, a parer seu, tot apunta que la formació gaudirà d'«un congrés calmat, però on el debat d'una ponència estratègica que marque els objectius electorals del 2023 centrarà totes les mirades».