Als nostres agermanats, a les nostres agermanades

per Moisès Vizcaino

Tribuna

Als nostres agermanats, a les nostres agermanades
Als nostres agermanats, a les nostres agermanades

Estimada agermanada, estimat agermanat,

T’agraïm que hages fet possible que el projecte de recuperació del Diari La Veu del País Valencià haja pres forma durant aquest any 2021 i que puga assolir l’objectiu de 1.000 agermanaments. Sense la teua aportació, sense la teua voluntat, mai no ens hauríem pogut acostar, ni de bon tros, a l’avanç en la creació d’un diari valencià, fet en valencià, pensat per a tot el País Valencià i amb una perspectiva exclusivament valenciana.

Saps, i per això estàs amb nosaltres, que l’existència d’un mitjà com aquest és fonamental per vertebrar el país i, en definitiva, per la seua supervivència, cada vegada més compromesa pels factors polítics, socials i econòmics que coneixes perfectament i contra els quals tu i nosaltres mirem de lluitar cada dia.

Amb els nous agermanats i agermanades que hem sumat aquest 2021, ara només ens en calen 239 més per a assolir l'objectiu d'enguany i poder entrar en la següent fase, la definitiva, per ultimar la recuperació del diari i tornar a comptar amb el seu funcionament. Les dificultats per arribar a aquesta xifra, com imaginaràs, no són poques. Mai no ha sigut senzill impulsar projectes amb vocació cívica i de defensa del país, i ara ho tornem a comprovar. Per això valorem, encara més, la teua implicació en el projecte.

Per tot això, perquè eres indispensable, t’animem a continuar fent possible aquest projecte que, si tot va bé, prompte es farà realitat en forma de diari digital. El diari que tant necessitem per tindre veu pròpia i perquè no ens l’amaguen, tal com sempre han volgut fer.

Comptem amb la teua implicació, perquè ens és imprescindible.

 

Tens més informació en agermanatalaveu.com