Oltra, sobre Díaz, Colau i García: «Parlem, conversem i escoltem…i ens estimem» [VÍDEO]

Comparteixen un vídeo per les xarxes per saludar-se de cara a la reunió que tindrà lloc el 13 de novembre a València

per NLV

Política

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, i la vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz | Jorge Gil | EP
La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, i la vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz | Jorge Gil | EP

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

La vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques inclusives, Mónica Oltra, ha dit aquest divendres a les xarxes: «Parlem, conversem i escoltem…i ens estimem», en referència a la reunió del 13 de novembre al Teatre Olympia de València en què participaran ella mateixa, la vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la líder de Más Madrid, Mónica García, i la portaveu del Moviment per la Dignitat i la Ciutadania de Ceuta, Fàtima Hamed Hossain.

El comentari acompanya un vídeo en el qual les cinc dirigents progressistes se saluden mútuament de cara a aquesta cita en què dialogaran sobre la seua visió de la política.

Per la seua banda, Díaz ha manifestat a Twitter que li fa «molta il·lusió» participar en la trobada, mentre que García ha destacat també la seua voluntat de compartir experiències i Hossain ha enaltit el lema de la trobada, #AltresPolítiques, i ha mostrat la seua satisfacció per compartir fòrum amb «grans dones».

En l'acte, organitzat per Iniciativa-Compromís i conduït per la periodista Carolina Ferre, hi intervindran les quatre polítiques desvinculades de les seues sigles, a manera de reflexió sobre idees i experiències polítiques sota lideratges femenins. La intenció és no parlar ni de llistes ni abordar la situació de possibles aliances entre partits, perquè les participants exposaran la seua visió personal de determinades polítiques.

No obstant això, la cita ha generat renou en ple debat sobre les estratègies de reagrupació de l'esquerra per a garantir en el futur governs progressistes en els pròxims comicis. La data també coincideix amb el congrés que celebrarà el PSPV durant tot aqueix cap de setmana a Benidorm.