La Generalitat invertirà quasi 1 milió d'euros en el Benidorm Fest i 800.000 en els Goya

La ciutat de la Marina Baixa acollirà la preselecció espanyola per a Eurovisió 2022 a finals de gener

per NLV

Societat, Política

Presentació de la selecció espanyola per a Eurovisió 2022 a Benidorm | EP
Presentació de la selecció espanyola per a Eurovisió 2022 a Benidorm | EP

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

La Generalitat Valenciana invertirà 968.000 euros en el conveni amb Radiotelevisió Espanyola per a la celebració del Benidorm Fest, la preselecció per al Festival d'Eurovisió del 2022, i 800.000 en la gala dels Goya, que se celebrarà a València.

Així ho ha anunciat el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, durant la seua intervenció en la Comissió d'Economia, Hisenda i Pressupostos parell presentar els comptes del seu departament i el de Presidència.

Tots dos convenis estan inclosos en el departament de Presidència, sota l'apèndix de Turisme. Soler ha destacat l'aposta pel turisme de la Generalitat, en la qual s'emmarquen aquests dos convenis amb la televisió pública.

Benidorm acollirà a finals de gener la preselecció espanyola per a Eurovisió 2022, mentre que el 12 de febrer se celebrarà a València la gala dels Premis Goya, com a clausura de l'Any Berlanga.