Mazón, disposat a governar amb el suport de Vox: «Ja va sent hora que superem els prejudicis en la política»

El líder del PP diu que tindrà en compte «tot el que puga ajudar al canvi»

per NLV

Política

El president del PP valencià i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón | Rober Solsona | EP
El president del PP valencià i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón | Rober Solsona | EP

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

El president del PP valencià i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha assenyalat aquest dilluns, quan li han preguntat sobre si rebria el suport de Vox per governar la Generalitat, que «ja va sent hora que superem els prejudicis en la política» perquè «les coses, els suports, les idees i els projectes no poden ser bons o dolents en funció d'un partit o d'un altre».

Mazón, que ha assistit a la presentació de la Gran Carrera del Mediterrani i la Gran Carrera SUP Race, s'ha pronunciat en aquests termes en referència als sondejos publicats que apunten la possibilitat que el PP podria governar la Generalitat amb el suport de Vox.

En aquesta línia, ha subratllat que, com a president de la Diputació d'Alacant, fa dos anys que pacta els pressupostos d'aquesta corporació amb Compromís. «Si soc capaç de seure amb Compromís i acceptar les bones propostes que puga portar perquè entenc que són bones per als alacantins, ¿com no he seure amb Vox si podem entendre que és un partit legítim, democràtic i amb representació de tots els valencians?», ha indicat.

Per a Mazón, «és el moment de què parlem en política més enllà de les sigles» i, «quan arribe l'hora del canvi», tindrà en compte «tot el que puga donar suport al canvi» amb idees que tinguen a veure amb la «coherència del programa» de la seua formació.  «Per què no he de poder seure amb tots? No veig el problema», ha assegurat.

Així mateix, ha insistit en la importància de «consolidar» el «vent de canvi» que sosté que vol el País Valencià i que, a més, subratlla que està sent «impulsat» des d'Alacant. Segons ell, on governen abaixen els impostos, defensen l'hostaleria i els autònoms, els treballadors i la terra. «Estic molt satisfet perquè cada dia veig més gent que vol aquest canvi, que és el que jo vull per a la meua terra», ha afegit el president del PP.

En aquest sentit, ha insistit: «Cada vegada veig més gent que et diu que ja està bé de quasi set anys en què s'està dividint a la societat, no s'abaixen els impostos, no es defensa el nostre territori, els Pressupostos Generals de l'Estat continuen sent el que són, continua la falta d'aigua, i les imposicions i les còpies amb les quals es divideix  una societat des de l'independentisme català campen sense control».

Per això, ha asseverat, «hi ha una altra manera de treballar i de governar» i de fer les coses al País Valencià. «No m'estranya que cada vegada més enquestes ens diguen que anem millorant i que anem consolidant aquesta possibilitat de canvi», ha conclòs.