Ribó, preocupat pel «repunt» d'agressions sexuals i «de caràcter feixista», assegura: «Ho controlarem»

El batle de València assevera que la ciutat és «tan segura» com «qualsevol altra»

per NLV

Societat, Política

L'alcalde de València, Joan Ribó
L'alcalde de València, Joan Ribó

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha admés aquest dimarts la seua preocupació pel «repunt» d'agressions sexuals i agressions «de caràcter feixista» que estan fent créixer «prou» els índexs de criminalitat a la ciutat, però ha assegurat que s'està treballant en aquesta mena de delictes: «Hem de controlar-ho i ho controlarem», ha garantit.

Ribó ha fet aquestes declaracions al final d'una roda de premsa sobre assumptes relatius a la mobilitat, quan li han preguntat per la recent agressió a un jove de 22 anys per part d'un grup de 10 persones amb estètica neonazi a la zona de la plaça Xúquer i la violació d'una dona al barri del Cabanyal.

«Per descomptat que em preocupen aquests dos tipus d'agressions que, per desgràcia, han fet créixer prou» els índexs de criminalitat a València i per aquest motiu, la Policia Municipal està treballant aquests temes, ha asseverat.

En tot cas, el batle ha volgut deixar clar que «no voldria que aquesta preocupació fora un indicador que la ciutat no és segura. La ciutat de València és tan segura com pot ser Madrid, Saragossa, Màlaga, Barcelona o qualsevol altra», ha puntualitzat.