Mazón també amenaça d'anar als tribunals si la Mesa del Senat tramita iniciatives que utilitzen País Valencià o Països Catalans

La Mesa va desestimar la petició del PP perquè no s'usen aquestes denominacions el passat 26 d'octubre

per NLV

Política

El president del PP valencià, Carlos Mazón
El president del PP valencià, Carlos Mazón

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

El president del PP valencià, Carlos Mazón, ha advertit que el seu partit «arribarà fins al final» si la Mesa del Senat no té en compte la petició dels senadors valencians perquè no es tramiten iniciatives que utilitzen País Valencià o Països Catalans. «El PP no farà broma amb aquest assumpte, si la Mesa del Senat no ens dona la raó, acudirem als tribunals», ha assegurat.

En aquest sentit, Mazón ha afirmat que «no hi ha cap resolució definitiva» del Senat i que estan a l'espera que la Mesa «prenga una decisió definitiva». «Nosaltres defensem el terme Comunitat Valenciana perquè és el terme legal, però a més és el terme que més ens agrada, perquè la paraula "comunitat" ve de la conjunció de dues paraules molt boniques, que són "comuna" i "unió"», ha continuat.

A més, ha afirmat que la nomenclatura Comunitat Valenciana és «més que un terme», ja que «té a veure amb la defensa del nostre Estatut, la defensa de la nostra integritat, la nostra essència i els nostres senyals d'identitat».

«No som un país pertanyent a un grup de països capitanejats per ningú del nord de la Comunitat Valenciana, és tan senzill d'entendre-ho. No ho som, i arribarem fins al final», ha conclòs el president del PP valencià.