La Crida pel Finançament participarà en les manifestacions del 20N, però amb pancarta pròpia

L'entitat convida col·lectius i organitzacions a sumar-se al seu bloc unitari

per NLV

Societat, Política

La Crida pel Finançament es va concentrar el passat 10 de juny davant de les Corts | Daniel Martín
La Crida pel Finançament es va concentrar el passat 10 de juny davant de les Corts | Daniel Martín

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

La Crida pel Finançament ha decidit sumar-se a les manifestacions del dissabte 20 de novembre a Alacant, Castelló de la Plana i València contra l'infrafinançament autonòmic convocades per la Plataforma per un Finançament Just quatre anys després de la gran marxa del 2017. Però ho farà «amb pancarta pròpia i amb un bloc unitari de les organitzacions que hi formen part».

La Crida, ha assenyalat, va ser la primera entitat a proposar una gran manifestació que traguera al carrer la reivindicació de «la necessitat per als valencians i les valencianes de gestionar de manera directa els nostres impostos i inversions i la fi de l'espoli fiscal, reivindicant la sobirania fiscal per al País Valencià».

Per això, encara que la Crida no forma part de la Plataforma per un Finançament Just, entén que «no ens podem permetre no eixir als carrers del nostre país per reivindicar, malgrat que amb matisos, el final d'un sistema que empobreix els valencians I les valencianes».

Finalment, la Crida convida tots aquells col·lectius i organitzacions que treballen «per la fi de l'espoli fiscal i la necessitat d'una Hisenda pròpia valenciana» a sumar-se a les manifestacions del dia 20 dins del seu bloc unitari.