Els Bombers forestals sol·liciten a Puig una reunió després de 37 dies de vaga

El comité de vaga assenyala que continuen «sense diàleg ni propostes ni l'informe jurídic que en teoria ha fet la consellera Bravo»

per NLV

Societat, Política

Els Bombers Forestals sol·liciten a Ximo Puig una reunió després de 37 dies de vaga
Els Bombers Forestals sol·liciten a Ximo Puig una reunió després de 37 dies de vaga

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

El comité de vaga dels Bombers forestals de la Generalitat Valenciana han sol·licitat al president del Consell, Ximo Puig, una reunió davant la «situació agònica» que estan patint els darrers anys a causa de la subrogació a l'empresa instrumental SGISE, que depén de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

En l'escrit adreçat al president, el comité explica que, després de set jornades de vaga intermitent el juliol i l'agost passats, a les quals han seguit trenta set jornades de vaga indefinida fins ara mateix, continuen «sense diàleg ni propostes ni l'informe jurídic que en teoria ha fet la consellera Gabriela Bravo com a responsable primera de l'operatiu».

A més, exposen «la poca seriositat de la gerent de la SGISE, María Duart, i el secretari de Seguretat i Emergències, José María Ángel Batalla, que han incomplit la seua promesa d'aportar un informe jurídic amb les possibles vies per solucionar la inestabilitat d'una part important en nombre dels Bombers forestals».

Finalment, el comité assenyala que «la falta de diàleg» de la consellera Bravo els obliga a recórrer al president. «Només podem dir que no podem més, no ens deixe sols, som persones no sols llocs de treballs», conclou.