Intersindical Valenciana ret homenatge a Vicent Maurí en la cloenda del VI Congrés

Destaquen que ha estat «un referent incansable que ha deixat una forta empremta» en l'organització

per NLV

Societat

Vicent Maurí en l'acte de cloenda del VI Congrés d'Intersindical Valenciana
Vicent Maurí en l'acte de cloenda del VI Congrés d'Intersindical Valenciana

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

En l’acte de cloenda del VI Congrés de la Intersindical Valenciana, celebrat a Alboraia (l'Horta Nord) aquest diumenge, s’ha retut homenatge a Vicent Maurí per «la seua tasca en la construcció del sindicat, el seu treball en el conjunt del moviment sindical del País Valencià i en la solidaritat internacionalista, el seu compromís amb l’alliberament nacional del País Valencià i la seua presència constant en les lluites, els moviments socials i les plataformes unitàries valencianes, estatals i internacionals», i per haver estat «un referent incansable que ha deixat una forta empremta» en l'organització.

En l'esdeveniment, hi han participat representants de les entitats socials i culturals valencianes, del sindicalisme de classe alternatiu de diversos territoris, dels sindicats de la Intersindical Valenciana i la seua família.

Vicent Maurí ha format part de la direcció de la Intersindical des de la seua fundació l’11 de maig del 2002 i ha estat el seu portaveu nacional al llarg d’aquest temps. Ara deixa aquesta responsabilitat, ja que s'ha jubilat. La seua trajectòria de militància es remunta al 1985 quan es va afiliar a l’STEPV, sindicat en el qual ha ocupat diverses responsabilitats i ha estat membre del Secretariat Nacional i portaveu fins aquest cap de setmana.