«Els viatges són mentida», diuen Solano & Tur

L’actor i el periodista parlen sobre turisme «ara que no volen que volem»

per NLV

Societat

«Els viatges són mentida», diuen Solano & Tur
«Els viatges són mentida», diuen Solano & Tur

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

L’actor i dramaturg Ximo Solano i el periodista i escriptor Joan Tur han titulat «L’Orient Express, el millor lloc del món per fer-se un café (el programa ple d'aire)» el capítol d'aquest dijous del seu podcast d’improvisació en valencià. Un nou capítol que es pot escoltar a les plataformes habituals a partir de les 21 hores. 

El programa comença «ple d’aire» i, per això, abans de parlar del tema del programa es desvien i comencen a debatre com traduir totes les paraules a l'anglés. 

Ximo vol parlar del turisme i Joan ironitza i li diu que sembla molt interessant. «Que ara no volen que viatgem perquè contaminem», assenyala. A més, Joan confessa que de tots els viatges que ha fet «cap ni un és veritat, tot és mentida». Per això, fan una classe d'història del turisme en què apareix Thomas Cook.

Sense saber com parlen de ioga i, ja posats, també fan una classe d'iniciació. I tot seguit, passen a les anècdotes d'Itàlia amb el malià Abib i a la de Brick Lane en Londres amb els japonesos que feien cuina espanyola.

Per últim, aquesta setmana recomanen una sèrie de patir i veure aspiradores, i el grup de música Els Ramonets.