Plataforma per la Llengua inaugura una nova seu a València [Galeria]

La directora de l'entitat, Neus Mestre, agraeix a totes les persones sòcies i l'equip tècnic l'esforç dut a terme

per NLV

Societat, Llengua

Plataforma per la Llengua inaugura una nova seu a València
Plataforma per la Llengua inaugura una nova seu a València

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Plataforma per la Llengua ha inaugurat aquest dijous una nova seu a València, situada al carrer Garrigues, al bell mig de la ciutat, entre la plaça de l'Ajuntament i el carrer de Sant Vicent, tal com es pot veure en aquesta galeria fotogràfica.

Durant l'acte, de caràcter senzill i informal, la directora de l'entitat, Neus Mestre, ha fet un breu parlament en què ha agraït a totes les persones sòcies i l'equip tècnic per l'esforç dut a terme. Un esforç gràcies al qual han aconseguit tirar endavant el projecte de la nova seu després de mesos de treball. Un espai des del qual impulsar el valencià i sobretot  defensar la llengua de les discriminacions i incompliments normatius i legals.

Hi han assistit, entre altres, la vicepresidenta de la Diputació de València, M. Josep Amigó; el secretari d'ACPV, Toni Gisbert; la secretària general d'ERPV, Maria Pérez Company; el coordinador d’Estratègia de Més-Compromís, Amadeu Mesquida; la coordinadora de Decidim, Zahia Guidoum, i el regidor de Compromís per Alzira, Pep Carreres.

Neus Mestres ha assenyalat que «la inauguració d'una nova seu al centre de la ciutat més gran i amb més mitjans representa la aposta decidida que ha fet Plataforma per la Llengua pel País Valencià, que s'ha vist reflectida en un rècord de nous socis el 2021 i en què s'haja doblat el nombre de nous voluntaris el mateix any».

Així mateix, Plataforma per la Llengua ha explicat les campanyes que han preparat per al 2022, entre les quals es troba la commemoració de l'any Fuster, una campanya específica per a les Falles de València, o el llançament de la campanya "Digues BonDia".