Misses a la TV pública À Punt. Amb els meus diners, ni una més!

per València Laica

Veus

Misses a la TV pública À Punt. Amb els meus diners, ni una més!
Misses a la TV pública À Punt. Amb els meus diners, ni una més!

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

València Laica lamenta la decisió del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació de retransmetre la celebració de misses per la televisió pública À Punt i demana l’anul·lació d’aquest acord.

Defensem un marc de convivència aconfessional i de llibertat de pensament i de culte. En un estat modern i democràtic és inadmissible que els serveis públics, com ara la televisió pública valenciana, subvencionen o afavoresquen cap confessió religiosa. L’ Estat, tot i que ha de garantir la llibertat de pensament, de culte i de consciència, no ha de prendre partit per cap religió ni destinar diners públics a aquesta finalitat.

La televisió pública valenciana té com a objectiu primordial l’ús i promoció del valencià, ara bé, és un raonament capciós que el fet d’emetre misses està justificat perquè són en valencià. Amb aquesta condició inclouríem com a servei públic la difusió de doctrines religioses de tot tipus si són en valencià? Clarament no, l’esfera religiosa ha d’estar separada del que són serveis públics.