L'Escalante comença el 2022 amb «Déjà vu», un espectacle entre la fantasia i la realitat 

L'obra de Manolo Alcántara es podrà veure al Teatre Principal de València

per NLV

Cultura

L'Escalante comença 2022 amb «Déjà vu», un espectacle entre la fantasia i la realitat 
L'Escalante comença 2022 amb «Déjà vu», un espectacle entre la fantasia i la realitat 

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

El teatre Escalante comença el 2022 amb l'espectacle Dejà vu, un espectacle entre la fantasia i la realitat de Manolo Alcántara, Premi Nacional de Circ, que es podrà veure els dies 2, 3 i 4 de gener al Teatre Principal de València, i on es barreja circ i teatre per explicar la història d'un home corrent i la distància de la seua vida amb els seus somnis.

«Quina és la distància entre la nostra vida i els nostres somnis?» Amb aquesta pregunta, un home corrent amb una vida monòtona obri la porta d'un món «on es barregen la realitat i la fantasia, on tot és massa xicotet o massa gran, i per descomptat massa confús. Un lloc, també, on s'uneixen el circ i el teatre», han apuntat els responsables de l'obra. Aquesta és la idea que impulsa Déjà vu, que es convertirà en la tercera estrena del cicle «Nadal a l'Escalante». 

La diputada de Teatres de la Diputació de València, Glòria Tello, ha assenyalat que l'espectacle «amb aquesta original combinació d'arts escèniques, circ i teatre, que transmet emocions molt pures, encantarà tots els públics».

«És un privilegi comptar en la nostra programació amb Manolo Alcántara i la gran sensibilitat i poesia de Déjà vu», ha afirmat la directora del centre, Marylène Albentosa. A més, ha indicat que l'escenografia de proporcions extremes i la música mínima i en directe accentuen la sensació d'haver entrat en un univers màgic.