Xavier Aliaga presenta «Ja estem morts, amor» a Castelló de la Plana

L'acte tindrà lloc a la Llibreria Babel dijous 13 de gener i comptarà amb la participació de la periodista Violeta Tena

per NLV

Cultura, InfoLlibres

Xavier Aliaga presenta ‘Ja estem morts, amor’, a Castelló de la Plana
Xavier Aliaga presenta ‘Ja estem morts, amor’, a Castelló de la Plana

El primer llibre que es presenta enguany a la Llibreria Babel de Castelló de la Plana serà Ja estem morts, amor. L’autor, Xavier Aliaga, parlarà sobre la seua darrera novel·la acompanyat per la periodista de la revista El Temps, Violeta Tena, qui presentarà l’acte i farà un recorregut per la trajectòria de l’escriptor.

Xavier Aliaga ha escrit una novel·la íntima i colpidora, narrada per la veu emotiva, incisiva i minuciosa d’Anaïs, que ens condueix magistralment fins a un final sorprenent en què els lectors també hauran de plantejar-se què som capaços de fer per no trencar-nos.

L’Anaïs va morir quan tenia setze anys i té una història per explicar. La dels seus pares, Tristany i Minerva, de com es coneixen, s’enamoren i comencen una vida plegats. Una història de passió, compromís, ascensos professionals, rutines, traïcions i malentesos que podria ser com qualsevol altra. Si no fora perquè els pares s’hauran d’enfrontar a la pitjor de les pèrdues. I hauran de continuar vivint i decidir si encara es podran reconstruir com a parella.