Una caravana contra la MAT a les comarques del nord circula d'Atzeneta del Maestrat a Castelló de la Plana [Vídeo]

Més de cent vehicles han participat en la marxa, que ha finalitzat a la plaça de Maria Agustina de la capital de la Plana Alta

per NLV

Territori, Societat

Una caravana contra la MAT a les comarques del nord circula d'Atzeneta del Maestrat a Castelló de la Plana
Una caravana contra la MAT a les comarques del nord circula d'Atzeneta del Maestrat a Castelló de la Plana

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Una caravana de cotxes ha circulat aquest dissabte d'Atzeneta del Maestrat a Castelló de la Plana en protesta contra el projecte d'instal·lació de la línia de molt alta tensió (MAT) amb torres de més de 45 metres d'altura a les comarques del nord del País Valencià.

Aquesta és una altra de les mobilitzacions organitzades des de fa mesos per la Plataforma No a la MAT de les comarques de Castelló per rebutjar aquesta infraestructura de Red Eléctrica que travessarà el territori des de la subestació de Morella (els Ports) fins a la subestació d'Almassora (la Plana Alta). 

La comitiva ha eixit a les 16 hores d'Atzeneta del Maestrat i ha passat per la Barona, Vilafamés, Sant Joan de Moró i Borriol, municipis on s'han incorporat més vehicles. Cap a les 19 hores, ha arribat a la plaça de Maria Agustina de la Plana Alta, on s'havia convocat una concentració.