L'Executiva Nacional de Més-Compromís proposa Papi Robles per a la sindicatura de la coalició a les Corts

Àgueda Micó: «La decisió final és del grup parlamentari»

per NLV

Política

La diputada de Compromís a les Corts Papi Robles | EP
La diputada de Compromís a les Corts Papi Robles | EP

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

L'Executiva Nacional de Més-Compromís ha ratificat sense cap vot en contra Papi Robles com la candidata a la sindicatura de Compromís a les Corts.

La secretària general de la formació, Àgueda Micó, ha assenyalat que «la decisió final és del grup parlamentari i de les diputades i diputats que l'integren i per això des del nostre partit traslladarem la voluntat de l'Executiva Nacional a les diputades i diputats de Més perquè demà siga tinguda en compte».

«Les decisions en el grup parlamentari sempre han estat preses per consens i, per tant, la de demà també ho serà», ha afegit Micó. L'organització sobiranista ha volgut amb aquesta tria «equilibrar les forces en l'àmbit territorial i s'han tingut en compte els vots que la diputada va obtindre en el procés de primàries del 2019».

Papi Robles, que no forma part de l'Executiva Nacional de Més-Compromís, és secretària comarcal de Més València - Compromís (orgànicament la ciutat de València actua com una comarca i els seus barris com a municipis) i portaveu de Compromís València, a més de diputada a les Corts.

La reunió de demà del grup parlamentari de Compromís tancarà el procés començat fa aproximadament un mes amb l'anunci de la marxa de Fran Ferri, també diputat de Més-Compromís.