Papi Robles, nova síndica de Compromís a les Corts

Els 17 diputats de la formació ho han acordat en la reunió que han mantingut aquest dimarts

per NLV

Política

Papi Robles i Aitana Mas després de la reunió
Papi Robles i Aitana Mas després de la reunió

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

La diputada Papi Robles ha sigut ratificada pel grup parlamentari com a nova síndica de Compromís a les Corts en substitució de Fran Ferri.

Els 17 diputats de la formació s'han reunit aquest dimarts en l'edifici de grups parlamentaris de les Corts, amb la presència de Ferri -qui deixa el parlament valencià per tornar a la seua carrera professional- i de Vicent Marzà per videoconferència.

Robles, l'opció de Més-Compromís, ha arribat acompanyada per la portaveu adjunta Aitana Mas (Iniciativa) -que també s'havia postulat com a candidata-, seguides per la majoria de membres dels diputats del grup. Les dues han promés als mitjans que la reunió «seria ràpida».

A l'eixida del conclave, Robles ha agraït al grup parlamentari el debat i l'acord al qual s'ha arribat. També ha assegurat que Compromís continuarà treballant en la mateixa línia que fins ara. «Canvia la cara visible, però la línia de treball no canvia», ha asseverat.

En aquest sentit, ha assenyalat que els portaveus adjunts, Aitana Mas, Mònica Àlvaro i Juan Ponce, continuen en els seus càrrecs.