Un anticicló enorme. Per Jordi Payà

Oratge

oratgenet.com
oratgenet.com

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

L’anticicló que ens acompanya continuarà amb nosaltres un bon grapat de dies més. Un dia més a l’est o a l’oest, un dia un poc més al sud o al nord, però la seua influència no ens la traurem de damunt almenys els pròxims deu dies.

Hui torna a estar situat al centre-nord d’Europa i això es tradueix  en calma total, en estabilitat absoluta que com a molt donarà alguns núvols baixos a la costa i afavoriran la formació de boires a primera i última hora del dia

Les temperatures mínimes ens obligaran de nou a abrigar-nos bona cosa a la nit, a la matinada i a primera hora del dia, però a migdia o primera hora de la vesprada els termòmetres pujaran lleugerament.

Demà dimecres es deixarà sentir el mestral al nord del País Valencià. No bufarà amb molta força, però provocarà un lleuger descens tèrmic. Poc més a comentar perquè tot continuarà marcat per les altes pressions i per l’estabilitat.

Dijous i divendres continuarà baixant el mercuri dels termòmetres. De fet, divendres ens espera un dia ben fred que caldrà seguir de ben a prop perquè les gelades podrien apropar-se a la costa. No obstant, si com marquen les previsions tenim més núvols a la meitat sud del País Valencià, pot ser que no baixen tant les temperatures.

Dissabte també tindrem més núvols al sud, però les temperatures començarien a recuperar-se.

Tingueu bon dimarts…ploga o faça sol, faça fred o calor.

Font: Oratgenet