Menys núvols i només alguna gota. Per Jordi Payà

Oratge

oratgenet.com
oratgenet.com

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Després d’un parell de dies amb el cel ben carregat, ambient fred i pluges dèbils, a partir de hui la nuvolositat anirà a menys i ens quedarem de nou a l’espera que puga arribar un episodi de pluges més condidor.

De tota manera, hem de mirar de reüll el sud del País Valencià, perquè la borrasca que afecta la zona de l’Estret està previst que deixe pluges a Múrcia, a Almeria i pot ser que toque de refilada el sud del nostre territori.

Esta nit hem notat com el cel quedava menys cobert, perquè de seguida han baixat les temperatures. A la costa han sigut pocs els observatoris que han marcat valors per damunt dels 5 graus i a l’interior les gelades han sigut més intenses.

A Castelló de la Plana i a València lluirà el sol i les temperatures quedaran més altes, però a Alacant la nuvolositat encara serà abundant i fins i tot pot arribar a ploure dèbilment al sud.

Demà dijous encara cal esperar una nit més freda. Haurem d’abrigar-nos a primera hora, però a mig matí i sobretot cap a migdia notarem com les temperatures pugen un parell de graus i tocquen els 16-17 graus al sud i a la costa.

Si esteu fet plans per al cap de setmana, el següent mapa és ben clar. L’ascens de les temperatures tindrà continuïtat, i, encara que les nits seran ben fresques i persistiran les gelades en bona part del nord i de l’interior al centre de la jornada, les temperatures començaran a acostar-se als 20 graus i a allunyar-se dels 15.

Tingueu molt bon dia… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Font: Oratgenet