La ILP Tres Voltes Rebel suma suports en municipis i ajuntaments [Vídeo]

La representant legal de la iniciativa, Maria Pérez, comenta la repercussió de la iniciativa als pobles i ciutats que han visitat

per NLV

Societat

La ILP «Tres Voltes Rebel» suma suports en municipis i ajuntaments [Vídeo]
La ILP «Tres Voltes Rebel» suma suports en municipis i ajuntaments [Vídeo]

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Tres Voltes Rebel per la gratuïtat dels productes per a la menstruació ha rebut nombroses adhesions al llarg dels mesos de campanya en la gran quantitat d'actes presencials que les persones membres de la comissió promotora han celebrat arreu del País Valencià. 

Ara que falten pocs dies per finalitzar la recollida de signatures, han llançat una sèrie de vídeos explicatius per tal d'arribar a l'objectiu.

En aquest que us oferim, la representant legal de la ILP, Maria Pérez, comenta la bona rebuda i el suport que han tingut als pobles i ciutats que han visitat: «Estem tenint molta repercussió en l'àmbit municipal, als diferents ajuntaments del País Valencià».

La comissió promotora anima totes les persones perquè signen aquesta iniciativa a la web Tres Voltes Rebel. «Si s'assoleix el repte de la recollida de signatures i, finalment, es tramita aquesta demanda social, estarem obtenint un dret per a totes», afirma Maria Pérez.