Bon sol per al cap de setmana. Per Jordi Payà

Oratge

oratgenet.com
oratgenet.com

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Estem davant d'un cap de setmana que es presenta assolellat, però caldrà buscar el sol perquè tant a primera com a última hora del dia els termòmetres ens recordaran que estem en ple hivern, i tot i que els dies van allargant la nit i el matí són ben freds.

Hui veurem pocs núvols. A primera hora del dia la incidència del vent de gregal poden portar núvols baixos a la costa i fer que augmente la humitat i que les boires es dipositen a les zones fondes i a les planes, així i tot, a migdia lluirà el sol i això afavorirà un ascens tèrmic que portarà les temperatures als 15, 16 o 17 graus a la major part d'observatoris tant de la costa com del centre i interior del País Valencià. Només al nord i interior de Castelló i al nord de València trobarem temperatures per davall dels 15 graus.

Demà dissabte encetarem l'últim cap de setmana de gener amb el qual ha sigut una constant durant bona part del mes: sol, estabilitat, anticicló i temperatures fredes o fresques a la nit i suaus al centre del dia. Demà hi haurà observatoris que s'aproparan als 20 graus.

Pocs canvis cal esperar per a diumenge perquè tot indica que el cap de setmana acabarà amb un dia tranquil, perfecte per gaudir a l'aire lliure.

Pots ser dilluns i dimarts arribe una massa d'aire més freda que farà baixar les temperatures, però continuem sense veure canvis més destacats i importants a la vista. De fet, a partir de dimecres podria baixar de latitud l'anticicló arrossegant una massa d'aire càlida des del nord d'Àfrica i enviant-la cap a nosaltres.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana…ploga o faça sol, faça fred o calor.

Font: Oratgenet