Calma + ponent = calor de maig. Per Jordi Payà

Oratge

oratgenet.com
oratgenet.com

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Per si no en teníem prou amb la calma, a l'estabilitat dels últims dies li hem d'afegir el ponent que es deixa sentir des de primera hora del dia.

Les temperatures nocturnes han sigut fresques, però no ha fet massa fred. Serà a partir de mig matí quan pujaran de forma progressiva fins a marcar valors més propis de maig que de febrer. Al centre i en punts de la costa del golf de València el mercuri pujarà fins als 26, 26 o 27 graus.

Demà divendres tindrem més núvols, el vent entrarà del sud-est al centre i al sud del País Valencià i de seguida notarem com refresca l'ambient. Les temperatures nocturnes no patiran canvis i les màximes, encara que baixaran, continuaran marcant valors per damunt dels 20 graus a la major part de la meitat sud del territori.

Per al cap de setmana esperem alguns canvis. No seran de gran importància i mantindran les altes pressions, però l'anticicló es desplaçarà cap a l'est, cap al centre d'Europa i des d'allà ens enviarà vents més humits, vents de llevant que faran augmentar la nuvolositat, deixaran les temperatures més baixes i fins i tot podrien deixar ruixats dèbils a partir de dissabte a la nit.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Font: Oratgenet