Tanxugueiras encapçala el cartell d’un Feslloc que torna al format original

La Fúmiga, Xavi Sarrià, Auxili, Ginestà i Smoking Souls acompanyaran les gallegues

per NLV

Cultura

Tanxugueiras encapçala el cartell d’un Feslloc que torna al format original
Tanxugueiras encapçala el cartell d’un Feslloc que torna al format original

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Enguany Tanxugueiras encapçala el cartell d'un Feslloc que torna al format original de tres dies i acampada. A més, el festival ha anunciat una primera tanda de confirmacions del més alt nivell per a aquesta edició de la nova normalitat.

Així, la banda gallega visitarà de nou el País Valencià per transmetre tota la seua energia amb una proposta de renovació i arrel tan popular. El grup ha sabut aprofitar el Benidorm Fest per expandir el seu missatge galleguista, internacionalista i feminista. Valors totalment alineats amb el festival organitzat per Escola Valenciana i l’Ajuntament de Benlloc (la Plana Alta) que promou i encoratja les noves generacions de músics i músiques en la nostra llengua.

També hi seran presents La Fúmiga,que hi acudirà després d’omplir la plaça de Bous de València amb Fotosíntesi (Halley Records, 2021);  Ginestà, amb Supose que l’amor és això (Kasba Music, 2022); Smoking Souls, amb La Cura (Propaganda pel Fet!, 2022), i Xavi Sarrià i Auxili, que llançaran les noves cançons en primavera.

Els primers abonaments ja estan disponibles al web feslloc.com a un preu promocional de 30 euros, i inclouen l’esperada acampada del Feslloc. Molt prompte, i com a novetat d’aquesta edició, també s’anunciaran les persones creadores de contingut que acompanyaran en xarxes socials el festival.

Títol