Canvis per al cap de setmana. Per Jordi Payà

Oratge

oratgenet.com
oratgenet.com

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

No seran de gran importància, però després d'uns dies d'oratge quasi estival, per fi podem anunciar canvis per al cap de setmana.

Hui no farà tanta calor com ahir o despús-ahir i veurem més núvols al cel, així i tot, tampoc cal esperar moltes més novetats. La nuvolositat serà més abundant durant el matí que de vesprada, i les temperatures, tot i patir un notable descens, encara es mantindran altes per a l'època. Al centre i al sud del País Valencià els termòmetres encara marcaran temperatures entre els 20 i els 24 graus.

Demà dissabte la nuvolositat serà més abundant i, com que bufaran els vents de mar cap a terra, les temperatures baixaran entre 4 i 5 graus arribant com a molt als 15 o 16 graus. El llevant bufarà més fort al sud, deixant la mar més alterada al litoral d'Alacant i al del sud de València, on podria arribar a escapar-se alguna gota.

La posició de l'anticicló sobre el centre d'Europa farà que el vent continue arribant-nos de llevant tant diumenge com l'inici de la pròxima setmana, mantenint la nuvolositat a bona part del País Valencià i deixant de tant en tant plugims dèbils a la costa.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Font: Oratgenet