Escola Valenciana i aproop! telecom promouran conjuntament l'ús del valencià

A més, l'entitat oferirà a l'operadora assessorament lingüístic quan aquesta el puga necessitar

per NLV

Societat

Escola Valenciana i aproop! telecom signen un acord per a promoure conjuntament l'ús del valencià
Escola Valenciana i aproop! telecom signen un acord per a promoure conjuntament l'ús del valencià | APROOP! TELECOM

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

L'empresa de telecomunicacions valenciana aproop! telecom i Escola Valenciana signen un acord pel qual les dues organitzacions es comprometen a «unir esforços en la promoció de l'ús del valencià».

Per aconseguir-ho, aproop! telecom, com a operadora de proximitat «molt identificada amb la difusió del valencià», oferirà condicions especials als activistes de l'entitat perquè puguen gaudir avantatjosament d'un servei de telefonia mòbil i Internet «de qualitat, amb atenció en llengua pròpia i gestionat des del territori valencià».

De la mateixa manera, dotarà Escola Valenciana de servei i infraestructures de telecomunicacions per tal que la seua tasca de promoció i bon ús del valencià «puga arribar encara més lluny», expliquen les entitats.

Per la seua banda, i mitjançant l'Oficina de Drets Lingüístics de la qual disposa, Escola Valenciana vetlarà pel correcte ús del valencià en les diferents comunicacions i canals informatius d'aproop!, oferint a l'empresa assessorament lingüístic quan aquesta el puga necessitar.

Així, totes dues companyies es proposen «avançar conjuntament en la defensa de la nostra llengua des de les competències pròpies de cadascuna, aprofitant, d'una banda, l'àmplia trajectòria d'Escola Valenciana, que porta més de trenta anys d'activisme lingüístic, i d'una altra la diferenciadora vocació de proximitat de la telecom valenciana, que utilitza el valencià com a idioma preferent a la seua activitat empresarial».