Alcoi homenatja Isabel-Clara Simó aquest dijous

El cap de setmana es representarà al Teatre Calderón «Júlia», una de les obres més conegudes de l'escriptora

per NLV

Cultura, InfoLlibres

Alcoi homenatja Isabel-Clara Simó aquest dijous
Alcoi homenatja Isabel-Clara Simó aquest dijous
Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te'n ací.
 
Alcoi retrà homenatge a l'escriptora Isabel-Clara Simó en un acte que se celebrarà aquest dijous a la Casa de Cultura de la ciutat. A més, el cap de setmana es representarà al Teatre Calderón Júlia, una de les obres més conegudes de l'autora, que ha estat adaptada als escenaris per Gemma Miralles. 
 
En l'acte de reconeixement, organitzat per diferents entitats, hi intervindran Cristina Dalfó, filla de l'autora; Gonçal López-Pampló, director literari de Bromera; Carles Cortés, escriptor i amic de l'autora, i Ester Vizcarra, periodista. També comptarà amb l'actuació d'Andreu Valor.
 

D'altra banda, pocs dies després de l'homenatge arribarà a les llibreries L'inesperat i altres contes, el primer llibre que recull narracions inèdites d’Isabel-Clara Simó després de la seua mort l'any 2020. Es tracta d'una obra divertida i, alhora, tendra i agosarada que ens farà somriure a tota hora, bé amb compassió, bé amb ironia. A més, també hi haurà una reedició d'El meu germà Pol, ha comunicat l'editorial Bromera.