Diari La Veu del País Valencià tornarà aquest quadrimestre

Assolir l’objectiu d'ingressar la quantitat pressupostada per al 2021 permet fer aquest pas tan important

per NLV

Societat

Diari La Veu del País Valencià tornarà aquest quadrimestre
Diari La Veu del País Valencià tornarà aquest quadrimestre

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te'n ací.

L’assemblea d’Edicions Diari La Veu Cooperativa Valenciana va aprovar el dissabte passat, 19 de febrer, en vista de l’informe econòmic del 2021, la recuperació de la capçalera Diari La Veu del País Valencià amb una nova web el primer quadrimestre d’enguany, i la incorporació d’un redactor a les comarques del sud. La decisió es va prendre per unanimitat, atés que, el 31 de desembre, s’havia assolit l’objectiu d'ingressar la quantitat pressupostada l’exercici anterior, un requisit indispensable per fer aquest pas tan important. 

Arribar a aquesta xifra ha sigut possible, sobretot, gràcies a les 1.030 persones agermanades amb diferents aportacions que ens donen suport econòmic. Unes aportacions que representen el 77% dels ingressos del 2021 i, per tant, són la base fonamental sobre la qual se sustenta i creix el projecte de La Veu del País Valencià amb la finalitat d'aconseguir la igualtat lingüística en el sistema comunicatiu valencià.

Aquestes 1.030 aportacions suposen, en conjunt, l’equivalent a 922 donacions de 150 euros el 2021. Una quantitat a la qual cal sumar els ingressos en concepte de publicitat per part d'empreses i institucions públiques i en concepte d'ajudes de Plataforma per la Llengua i altres entitats. El total ens permet donar el vistiplau als comptes del 2021, aprovar el pressupost del 2022 i obrir una nova etapa.

Així doncs, els pròxims dies anunciarem la data que Diari La Veu del País Valencià tornarà a les pantalles d’ordinadors i dispositius mòbils. I també convocarem les persones agermanades al Consell Anual de Seguiment de La Veu del País Valencià per tal de trobar-nos presencialment i exposar i analitzar les línies mestres del periòdic i les perspectives de futur.

Un futur que depén de la voluntat dels lectors que aposteu per formar part de la comunitat de La Veu del País Valencià. I per això, continuem demanant el vostre suport per enfortir i millorar aquest projecte. Hem superat els reptes que ens havíem marcat i estem convençuts que també superarem els desafiaments que sorgiran amb la vostra inestimable ajuda.