El MenutFest, un festival de rock en valencià per a tota la família a Altea

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 7 de maig a Vila Gadea

per NLV

Esplai

El MenutFest, un festival de rock en valencià per a tota la família a Altea
El MenutFest, un festival de rock en valencià per a tota la família a Altea

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te'n ací.

El MenutFest, el primer festival de rock en família de la Marina Baixa, se celebrarà a Altea, a Vila Gadea, el pròxim 7 de maig. L'esdeveniment, que tindrà un dia de duració, està destinat a xiquets i xiquetes de totes les edats que podran gaudir de diversos concerts de rock i pop en valencià a l’aire lliure, tallers, activitats i moltes sorpreses. A més, l’Ajuntament d’Altea habilitarà una zona de pícnic amb foodtrucks, mercat i altres serveis.

Les actuacions començaran a les 11 h del matí i finalitzaran a les 20 h, i els pares i mares podran acudir amb els seus fills a qualsevol hora del dia, ja que l’organització proporcionarà polseres per poder eixir del recinte i tornar a entrar-hi.

Aquesta iniciativa de les regidories de Cultura, Educació i Normalització lingüística de l’Ajuntament d’Altea té l’objectiu de crear una oferta d’oci de qualitat per als més xicotets i les seues famílies, i fomentar la música en la nostra llengua.

El MenutFest arrancarà aquesta primera edició amb els concerts de Ramonets, Marcel el Marcià, La Petita Orquestra Peiotaire i Canta Canalla, quatre grups de música rock infantils.

Les entrades poden adquirir-se tant a la Casa de Cultura d’Altea com a la web, amb un 20% de descompte per a les compres fetes abans del 7 d’abril (6 euros l’entrada infantil i 12 l’entrada per a adults). L’aforament serà limitat, el festival està pensat per a xiquets, per la qual cosa, l’escenari i la música estaran adaptats per a ells.