«La dona invisible», de Mònica Richart, serà presentat a Castelló (Ribera Alta)

El llibre, editat per Bullent, ha sigut guardonat amb el premi Soler i Estruch

per NLV

InfoLlibres

L'escriptora Mònica Richart
L'escriptora Mònica Richart | Twitter @MoRichart

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te'n ací.

El 31 de març, des de les set de la vesprada, tindrà lloc a la localitat de Castelló, a la Ribera Alta, una trobada per parlar de La dona invisible, llibre de Mònica Richart editat per Bullent que ha sigut reconegut amb el Premi Soler i Estruch 2021, atorgat pel municipi esmentat.

Serà en el marc del Club de Lectura local, celebrat mensualment a Castelló, per a parlar sobre un llibre que prompte serà també presentat a la localitat.

La dona invisible explica la història d’una senyora de setanta anys i d’origen romanés que es dedica a feines de neteja i que ha estat víctima de la invisibilitat social. Un fet tràgic i inesperat colpejarà la seua vida per inserir-la en una espiral de reflexions sobre l’emigració, la violència de gènere, les lluites de poder, la salut mental, la soledat de la gent gran o el masclisme institucional.

La biblioteca de Castelló disposa d’exemplars per als veïns i veïnes interessades a fer un colp d’ull al llibre abans de la seua presentació i de la trobada del Club de Lectura.