Plou sobre banyat. Per Jordi Payà

Oratge

oratgenet.com
oratgenet.com

La pluja no ha dit l'última paraula encara que ahir de vesprada es van veure algunes ullades de sol. De fet, mentre el sol es deixava veure al centre del País Valencià a la resta o estava núvols o encara plovia.

Al mapa teniu els acumulats des de dilluns, i encara ens queden ben bé tres dies de pluja (quatre al sud del País Valencià).

Una nova borrasca que s’ha colat de nou pel sud-oest de la Península avançarà de sud a nord portant una nova tanda de pluges que mantindrà en avís groc a Castelló, València i el nord d’Alacant per ruixats localment intensos que poden deixar 60 litres en 12 hores i vora 120 en 48 hores.

Pluges més dèbils de matí a Castelló, però amb una cota de neu que podria quedar al volant dels 1.200 metres, i pluges generals i més intenses a partir de migdia a la meitat nord del territori, amb temperatures més baixes al nord i sense canvis apreciables al sud.

Demà dijous també serà un dia gris i plujós tot i que les previsions 'diuen' que les precipitacions no seran tan intenses i fins i tot de vesprada quedaran en ruixats residuals i anecdòtics. Les temperatures nocturnes no patiran canvis i les diürnes podran pujar algun 'grauet'.

De cara al final de la setmana tenim bones notícies per a la Magdalena a Castelló perquè encara que no farà molt de sol divendres no espere que ploga molt i dissabte fins i tot es deixarà veure el sol i el 'Magdalena Vítol' el farem sense paraigües i sense patir per l'oratge.

Al centre i al sud no escamparà fins diumenge i tant divendres com dissabte continuarà plovent sobre banyat. Precipitacions que encara podran ser generals i de certa intensitat.

Passeu bon dimecres…ploga o faça sol, faça fred o calor.

Font: Oratgenet