El Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil es lliura aquest divendres a Picanya

La gala serà conduïda per la periodista Maria Josep Poquet i clourà amb un concert de Miquel Pérez i Maria Moreno

per NLV

Cultura, InfoLlibres

El Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil es lliura aquest divendres a Picanya
El Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil es lliura aquest divendres a Picanya

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te'n ací.

L'acte de lliurament del 41é Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil, convocat per l'Ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent, se celebrarà al Centre Cultural del municipi de l'Horta Sud aquest divendres, just el dia abans del Dia del Llibre Infantil i Juvenil. «Una feliç coincidència per al premi més antic del País Valencià en aquest gènere», han assenyalat els organitzadors. El guardó està dotat amb 6.000 euros, un gravat del pintor Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent.

La gala serà conduïda per la periodista Maria Josep Poquet i comptarà amb la presència de l'editora Núria Sendra; Josep Almenar, alcalde de Picanya, i la persona guanyadora del 41é Premi Enric Valor.  A més, com és tradició, la música també formarà part d'aquest esdeveniment amb un concert de Miquel Pérez i Maria Moreno, que oferiran «Sense meta ni rumb, poemes de poetes valencians fets cançò».

La 40a edició va premiar el llibre d'Ester Vizcarra, Amaga't dels dronsuna novel·la d’aventures greenpunk, que reivindica la biodiversitat i els drets dels animals. També van ser publicades les obres Pinzellades d'un any gris, de Roberto Sanz Requena i L'illa del corall. Per entendre la relació entre la Corona d'Aragó i Sardenya, de Maria Josep Carro de Mena.