Llevantada d’abril. Per Jordi Payà

Oratge

oratgenet.com
oratgenet.com

L’atmosfera està mostrant-se molt dinàmica des que començà el mes de març i ara el mes d’abril li vol fer la competència. Des del principi el vent de mestral ha sigut protagonista, deixant l’ambient prou antipàtic i les temperatures ben fresques.

I hui iniciem la setmana amb una forta llevantada que no portarà pluges de gran importància, però tornarà a alçar un bon temporal temporal marítim.

Pluja pot ser no en deixe molta, però l’ambient serà de rigorós hivern, ja que queda el cel ennuvolat alhora que es manté la massa d’aire freda que ens ha visitat els últims dies.

Ca esperar poca pluja, però podrem vore la neu al voltant dels 1.200 metres quan estem a 4 de març. Ara bé, amb el fred que ha fet estos últims dies agrairem que el cel quede ennuvolat, perquè les gelades no siguen intenses i facen mal.

De vesprada els núvols més actus es retiraran cap al sud, però tret d’algunes zones de l’interior on s’arribarà a vore alguna ullada de sol el cel es mantindrà ennuvolat i gris.

Demà dimarts pot ser no farà tant de fred, però el cel es mantindrà tancat a bona part del País Valencià amb pluges entre dèbils i moderades al sud i ruixats esporàdics al nord alternant-se amb ullades de sol

Dimecres no tardarà en deixar-se sentir el ponent i amb ell recuperarem el sol i les temperatures que toquen per l’època després d’uns dies d’ambient hivernal.

Les temperatures s’aproparan dimecres als 20 graus, i dijous i divendres podran tocar i fins i tot superar els 25 graus al centre, al sud i a la costa.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor

Font: Oratgenet