S’obri el termini per sol·licitar ajudes per a l’ús del valencià als comerços de València

Les empreses podran, entre altres coses, finançar cursos de valencià als empleats

per NLV

Llengua

Mercat Central de València
Mercat Central de València

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te'n ací.

L’Ajuntament de València ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a fomentar l’ús i la promoció del valencià als comerços de la ciutat fins al 19 d’abril. Els establiments beneficiaris podran obtindre fins a 2.000 euros.

Segons indica el consistori, hi podran participar petites empreses, microempreses, empresaris autònoms, societats civils i comunitats de bens amb un establiment comercial al terme municipal de València.

Amb aquestes ajudes, els sol·licitants podran finançar cursos de valencià per als empleats, escriure en valencià els cartells interiors i exteriors de les tendes i els dels vehicles associats al negoci, posar anuncis en valencià en mitjans de comunicació, fer publicitat, crear o millorar la identitat corporativa, crear i traduir pàgines web i aplicacions mòbil o posar en valencià les cartes de menú dels restaurants.

En total, aquestes ajudes ascendeixen a 47.500 euros i les accions subvencionables hauran d’haver sigut realitzades entre l’1 de setembre de 2021 i el 30 de juny del 2022. Les bases i les instàncies necessàries per a sol·licitar les subvencions estan disponiblesa la seu electrònica municipal.