Sol a la vista!!! Per Jordi Payà

Oratge

oratgenet.com
oratgenet.com

Anunciem el sol amb la mateixa il·lusió que vam rebre les pluges del mes de març després d'un hivern molt sec.

I, a més del sol, també donarem la benvinguda amb molt de gust a un ascens de les temperatures que farà pujar els termòmetres hui fins als 20 graus a la costa i fins als 25 a partir de demà.

El dia encara començarà amb restes d'inestabilitat i amb núvols a la meitat sud del País Valencià, que fins a mitjan matí poden deixar ruixats no massa importants. No tardarem a notar com el vent bufa de l'oest i del sud-oest i ajuda a deixar el cel lliure de núvols i a fer pujar les temperatures al volant dels 20 graus a la costa i al voltant dels 15 graus o per damunt al nord i a l'interior.

La vesprada estarà dominada per sol i pel ponent que deixarà el cel lliure de núvols.

Demà dijous el ponent farà ascendir tant les mínimes com les màximes. Deixarà de fer fred a la nit i farà caloreta a migdia amb màximes que tocaran els 20 graus a la costa i s'aproparan als 20 a l'interior. Al cel només veurem alguns núvols alts en un dia amb molt bona visibilitat.

Pot ser divendres el cel quedara un poc més ennuvolat per l'arribada de núvols mitjans i alts des de l'interior, però no serà obstacle, perquè les temperatures queden tan altes o més que les de dijous, i encara que el cap de setmana el ponent perdrà força permetent l'entrada dels vents de xaloc que a la costa deixaran les temperatures més fresques, l'oratge es mantindrà estable i l'ambient caloroset al centre de la jornada.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Font: Oratgenet